ALLES OVER

Centrale Verwarming

Cv-ketel

Geinstalleerd vanaf €1499,-

Een nieuwe cv ketel kan een behoorlijke uitdaging zijn. Hoe weet u wat goed bij u wensen en woonruimte past?
Wij kunnen u adviseren bij de keuze van een ketel welke past bij uw wensen.
Neem contact op met ons kantoor voor een offerte op maat.

Service

Een veilige keuze

Het onderhouden van een cv-ketel komt niet alleen de prestaties van de ketel ten goede, ook kunnen er door een grondige inspectie de nodige storingen worden voorkomen! Neem contact op met ons kantoor voor een prijsopgave voor het onderhouden van uw cv-ketel.

Contracten

24/7 support

Voor het onderhouden en beheren van een technische installatie kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten.
Neem contact op met ons kantoor voor een prijsopgave voor een onderhoudscontract van uw cv-ketel.

Maak een afspraak

MAAK KENNIS MET

Mechanische ventilatie

MV / WTW

Controle beurt vanaf €125,-

Het vervangen van een mechanische ventilatie box of een warmte terugwin-unit omdat deze verouderd is, herrie maakt of u uw woning energie zuiniger wil maken kan net als een cv-ketel een lastige opgave zijn. Welke keuze moet er gemaakt worden, waar moet er rekening mee gehouden worden? Neem contact op met ons kantoor voor een offerte die past bij uw wensen.

Service

Gezond en safe

Het onderhouden van een mechanische ventilatie box of warmteterugwin unit voor een gezond binnen klimaat wordt vaak onderschat. Een schoon ventilatie systeem draagt bij aan een gezonder leven. Neem contact op met ons kantoor voor een prijsopgave voor het onderhouden van uw mechanische ventilatie box of wtw unit.

Contracten

Jaarlijks gecontroleerd

Voor het onderhouden en beheren van een technische installatie kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Neem contact op met ons kantoor voor een prijsopgave voor een onderhoudscontract van uw mechanische ventilatie installatie.

Maak een afspraak

BETER VOORKOMEN DAN GENEZEN

Veiligheid voorop!

Elk jaar overlijden er onnodig mensen aan de koolmonoxide vergiftiging. Helaas komt dit meestal door verkeerd aanleg, niet- of onjuist onderhoud, nalatigheid of onkunde. Per 1 juli 2020 zullen de regels om aan een gasverbrandingstoestel te mogen werken in gaan. Onze monteurs volgen geregeld ketel/fabrikantencursussen om zo altijd op de hoogte te zijn van verandering, innovatie en regelgeving.