ALLES OVER

Centrale Verwarming

Cv-ketel

Geinstalleerd vanaf €1499,-

Een nieuwe cv ketel kan een behoorlijke uitdaging zijn. Hoe weet u wat goed bij u wensen en woonruimte past?
Wij kunnen u adviseren bij de keuze van een ketel welke past bij uw wensen.
Neem contact op met ons kantoor voor een offerte op maat.

Service

Een veilige keuze

Het onderhouden van een cv-ketel komt niet alleen de prestaties van de ketel ten goede, ook kunnen er door een grondige inspectie de nodige storingen worden voorkomen! Neem contact op met ons kantoor voor een prijsopgave voor het onderhouden van uw cv-ketel.

Contracten

24/7 support

Voor het onderhouden en beheren van een technische installatie kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten.
Neem contact op met ons kantoor voor een prijsopgave voor een onderhoudscontract van uw cv-ketel.

Basis

€102,85 incl. BTW
 • Jaarlijks
 • Geen voorrijkosten
 • 1x in de 2 jaar onderhoud
 • Na 1 jaar maandelijks opzegbaar

Comfort

€114,95incl. BTW
 • Jaarlijks
 • Geen voorrijkosten
 • 1x in de 2 jaar onderhoud
 • Na 1 jaar maandelijks opzegbaar
 • 24/7 Storingsdienst
 • Storingen voor 12 uur worden dezelfde dag opgelost mits onderdelen op voorraad zijn

Eenmalig

€ 137,50incl. BTW
 • Per keer
 • Voorrijkosten *

* Onderdelen en arbeid worden berekend buiten onderhoud om.
* Voorrijkosten : Maassluis | Maasland € 30,- incl. BTW / Vlaardingen € 42,35 incl. BTW / Schiedam € 48,50 incl. BTW / Rotterdam € 60,50 incl. BTW

Storingstarieven: Tijdens kantooruren 8:00-16:30 = € 90,75 incl. BTW  /  Buiten kantoortijden 16:30-08:00 = 150% /  Zon -feestdagen = 200%

Iedereen wil een

Schoon & Fris huis

Mv / Wtw

Wat heb ik nodig?

Er zijn twee soorten ventilatieboxen: Een WarmteTerugWin-unit en woonhuisventilator. Tegenwoordig beschikt iedere woning wel over een mechanisch ventilatiesysteem omdat dit simpelweg verplicht is.
Lees hier verder…

Service

Gezond en safe

Het onderhouden van een mechanische ventilatie box of warmteterugwin unit voor een gezond binnen klimaat wordt vaak onderschat. Een schoon ventilatie systeem draagt bij aan een gezonder leven. Neem contact op met ons kantoor voor een prijsopgave voor het onderhouden van uw mechanische ventilatie box of wtw unit.

Contracten

Jaarlijks gecontroleerd

Voor het onderhouden en beheren van een technische installatie kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Neem contact op met ons kantoor voor een prijsopgave voor een onderhoudscontract van uw mechanische ventilatie installatie.

MAAK KENNIS MET

Mechanische ventilatie

Ongeveer 3 van de 10 huizen heeft een mechanisch ventilatiesysteem.

Je herkent het aan de ventielen in de keuken, badkamer en wc. Deze zuigen voortdurend lucht weg uit de woning. Het systeem zorgt voor gezonde schone lucht in huis. Wij leggen graag uit hoe je het goed gebruikt en onderhoudt, en hoe je met minder energie kunt ventileren.

Ventilatie is noodzakelijk voor gezonde lucht in huis. Als je mechanische ventilatie goed gebruikt, is het beter dan natuurlijke ventilatie. Voorwaarde is wel dat de roosters altijd open staan en je het systeem niet uitzet.

Informatie over WTW? Lees hieronder verder!

Hoog warmteterugwinning rendement
met een WTW!

Warmteterugwinunits of ook wel een WTW genoemd, worden gebruikt voor warmteterugwinning; een principe waarbij de warmte van afgevoerde lucht wordt overgedragen aan verse, nog niet opgewarmde lucht. Deze warmte zou anders verloren gaan, maar met een WTW / warmteterugwinunit kunt u zo aanzienlijk besparen op uw energieverbruik.

UPGRADE NAAR EEN

Warmte    terugwin unit

BETER VOORKOMEN DAN GENEZEN

Veiligheid voorop!

Elk jaar overlijden er onnodig mensen aan de koolmonoxide vergiftiging. Helaas komt dit meestal door verkeerd aanleg, niet- of onjuist onderhoud, nalatigheid of onkunde. Per 1 juli 2020 zullen de regels om aan een gasverbrandingstoestel te mogen werken in gaan. Onze monteurs volgen geregeld ketel/fabrikantencursussen om zo altijd op de hoogte te zijn van verandering, innovatie en regelgeving.